menú dia

Menú del dia

Al Restaurant L’Olivé volem demostrar-te que és possible menjar sa, ric i variat sense passar fam fins i tot quan estàs fora de casa. Encara no ho creus? Llavors, et convidem a provar el nostre menú del dia a Mollet del Vallès.

Aquesta opció és perfecta per a aquells que treballen en el polígon Can Magarola i no poden cuinar o disposen de poc temps.

La nostra oferta de menú del dia a Mollet del Vallès és veritablement atractiva, tant pel seu assequible preu (14€), com pel seu contingut.

Menjar casolà a Mollet del Vallès

Menú del dia a Mollet a VallèsCada dia elaborem amb afecte diferents plats casolans perquè menjar fora de casa no deixi de ser una opció saludable.

Disposem d'una acurada selecció de plats de la gastronomia mediterrània:

Com a primer plat trobaràs delicioses receptes, com a refrescants amanides, suaus cremes o saborosos guisats, entre moltes altres opcions que varien cada dia.

Quant als segons, sempre oferim algunes de les nostres delicioses carns a la brasa, juntament amb molts altres suggeriments, com crocantes croquetes o gall dindi al forn.

I, per a culminar el menjar, comptem amb les nostres incomparables postres casolanes amb els quals donaràs el toc final.

Dona un cop d'ull a què hem preparat per a avui!

Menú del dia