rostidor restaurant

Restaurant rostidor

Benvingut a L'Olivé, restaurant rostidor a Mollet del Vallès. Som especialistes en carns a la brasa, menús del dia i desdejunis.

Cuina casolana tradicional a Mollet del Vallès

En el nostre restaurant familiar, apostem per la cuina casolana i tradicional, per plats de sempre que agraden a tots els amants de la bona taula.

 restaurant al Mollet del VallèsEl nostre objectiu és que comes igual de bé que ho fas a casa, amb varietat, amb productes de qualitat i elaborats amb manyaga. Si proves, estem convençuts que repetiràs.

En Restaurant L'Olivé elaborem els nostres menús amb productes de mercat, frescos del dia; directes del proveïdor a la cuina i de la cuina a la taula.

En la nostra carta plantegem una oferta d'allò més saborosa, amb guisats tradicionals i ingredients naturals, amb l'objectiu de fer les delícies de tots els comensals que ens visiten. La nostra especialitat és la cuina a la graella típica catalana, que aporta als plats un sabor únic.

El nostre restaurant a Mollet del Vallès està situat en el polígon industrial Ca Magarola, pel que obrim en l'horari que millor s'ajusta al dels treballadors de les empreses pròximes. Servim desdejunis, esmorzars i menjars de dilluns a divendres, de 6.00 a 17.00 hores.

Contacta amb nosaltres i sol·licita informació sense compromís.

Contacta amb nosaltres!